L’eina de la música.

Pot ajudar la música al desenvolupament de l’individu?

Per descomptat, la música ajuda plenament en el desenvolupament cognitiu des del primers moments en que sorgeix la vida. Poder oferir a un nounat l’estímul sonor exerceix en el seu cervell una atenció i energia molt destacables.

La nostra filosofia es basa en que la música és una eina molt potent en el desenvolupament cognitiu, i creiem fermament que tothom n’hauria de disposar.

Com utilitzem la musicoteràpia?

 

L’escola de música disposa d’aquest servei que supervisa la professional Laura Mutgé (musicòloga i musicoterapeuta)

Els alumnes mantenen un seguiment amb el professorat del qual imparteixen les classes i amb la Laura Mutgé es va avaluant i donant forma a les seves necessitats.

Diferenciem els alumnes en dos factors:

 • Alumnes que des del centre es detecta una possible patologia i es demana a les

  famílies començar a treballar.

 • Persones que assisteixen al centre per necessitats de tenir l’ajuda de la música

  com a eina de desenvolupament.

Així ho diferenciem, segons la tipologia.

 •  Dislèxia, discalcúlia, lateralitat creuada, TA, TDAH, disfàcia… (els que més ens en trobem): L’EINA PRINCIPAL és la Música i moviment, ja que treballen a través dels sentits i el seu rendiment és molt alt.

 • Autisme
  Segons el grau, es treballa amb instrumentacions diverses i, si es requereix, amb música i moviment. S’acostuma a buscar l’interès i treballar a partir d’aquella base.

 • Capacitats diverses intel·lectuals
  Segons el grau. Es treballa progressivament i buscant les emocions positives.

  S’acostuma a buscar l’interès i treballar a partir d’aquella base.

Què et podem oferir?

L’escola de música ofereix el treball rigorós amb els alumnes, però cal treballar paral·lelament amb altres professionals: psicòlegs, osteòpates, optometrista comportamental… etc que caldrà aconsellar als familiars i guiar-los en aquest camí.

Poseu-vos en contacte amb l’escola de música per avaluar les vostres inquietuds i poder-vos guiar en el camí més adequat, així com oferir-vos el millor servell.